Et indlæg der muligvis ender med at blive for privat.


Hello world. Jeg er udmærket klar over den dårlige opdatering, jeg har svært ved rigtigt at samle mig om noget for tiden. Vil dog hverken undskylde, eller claime at det er noget jeg kan stresse over, men vil til gengæld lige give jer et indlæg, skrevet ud i ét. Så uredigeret og uden filter som så godt muligt. Kan ikke helt finde ud af hvem jeg gør det her for. Det hele. Jeg er ind imellem træt af at eksponere mig selv, føler det hele er lidt latterligt. På den anden side kan jeg for det meste slet ikke lade være. Om det er det man kalder narcissisme der trykker skal jeg ikke kunne selvdiagnoseri. Anyways.
Føler mig i det hele taget enormt forkert hele tiden i de fleste selskaber. En følelse der kun bliver forstærket som tiden går synes jeg. Selvværd og på nogle områder selvrespekt har jeg aldrig råbt så højt om, men hvor i al verden blev min selvtillid dog af?
Her den anden dag oplevede jeg efter en ellers virkelig vellykket aften til en gårdfest inde i byen hvor mine venner spillede noget meget ubehageligt. Jeg vil ikke komme ind på de nærmere omstændigheder, men det var så groft, og var faktisk decideret voksen mobning. Det er siden da kun vokset inde i mit hovede, og selvom det sikkert ikke burde tages personligt kan jeg ikke noget som helst andet. Det bekræfter mig så meget i den følelse af at være forkert. Hele mænge-sig aspektet virker mere og mere tamt på mig. Det er muligvis ikke det værd, jeg har det jo så godt og så trygt i mit eget selskab. Vi kan også koge det ned til at bare dét at være online på facebook er at mænge sig. Lad os egentlig det, for det er jo sådan der er. Det er vel i øvrigt derfor det hedder facebook – fordi man skal face folk, præcis som i det virkelige liv.

Jeg er ikke rigtig sikker på hvad jeg præcis skal “vælge” at gøre. Men sådan er det jo nogle gange. Specielt for mig.
Én ting jeg til gengæld er sikker på er, at jeg imorgen vil rydde op og gøre hovedrent til jeg dør, tømme hele mit køkken for mad inkl. fryser, tage lidt afstand fra enhver form for stoffer for en tid og prøve at få styr på det hele, på den der helt forkerte destruktive måde jeg kender. Hold kæft, det kan bare ikke blive andet end helt fantastisk.. Kan aldrig forstille mig det på en anden måde.


undlader at læse ovenstående igennem, og udgiver det såmændt bare. what is reality anyway

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

19 kommentarer til “Et indlæg der muligvis ender med at blive for privat.”

 1. Nu forstår jeg ikke helt dit indlæg.
  Men når det er sagt synes jeg at du skal holde fast i at være den specielle og unikke person som du er. Lytte til dig selv. Hvis man lytter til sig selv, kan man aldrig gå helt galt i byen.

  Jeg kan godt forstå alt det her ekspornering bliver for meget for dig, især når der er så mange mennesker derude som har så ondt i røven!!!

  Selvom der er ting og episoder der ikke kan glemmes og som går lidt på, må du prøve at ryste dem af dig og blive stærkere af det. Folk skal ikke styre dit liv – det skal DU!

  Alle dem som er onde, dumme og grove mod en har det bare skide dårligt selv – og det er en vigtig ting at huske på.

  Bare vær dig selv, det sådan de fleste godt kan lide dig, for dig ærlighed og åbenhed.

  Jeg synes du har en fed blog og kan godt lide den fordi den er personlig og anderledes. Det er ikke “just another fashion blog” :)

  Håber du kan hjælpe lidt.

 2. Lad nu være med at gå i destruktiv-mode bare fordi der er nogle mennesker der siger dumme ting. Ved godt – alt for godt – hvordan kommentare og andre mennesker kan påvirke en så man begynder at tvivler på sig selv – men hold fast i dig selv! (og ingen grund til at tømme køleskab+fryser vel)

  :)

 3. Jeg kan godt følge dig i din tankegang og måde at handle på. Jeg går selv igennem samme fase – og det er det mest skræmmende jeg nogensinde har oplevet. Det handler om at kende sig selv. At skabe sig selv. At finde ro. Det er enormt svært og pisse ubehageligt, men en nødvendighed som for nogle er sværere end andre. Men det vigtigste forhold man har i livet, er forholdet med sig selv. Man skal kunne stå op hvor morgen, kigge sig selv i øjnene og være stolt af dte man står for, mener og tror på. Individualitet.
  Jeg ønsker dig held og lykke med din dannelse af dig selv. Det er ikke spor nemt – jeg ved alt om det. Men en dag vågner du op og er lykkeligere end nogensinde.

 4. Hej Gina, selvom jeg normalt har et ret ambivalent forhold til din blog, så vil jeg bare sige at jeg respekterer dig for den oprigtighed som du udtrykker her. Livet har op- og nedture. Ret banalt, I know, men jeg tror at de fleste kan genkende lidt fra sine egne personlige kriser i det du skriver. Du er ikke alene ;)

 5. Jeg kender selv følelsen af at gå rundt og føle sig lidt trådt på, og alligevel tænke “ej, fuck det – det er også ligemeget”. Men på et eller andet tidspunkt bliver man nødt til at sige det til vedkommende fordi det hober sig op inden i, og man får det så meget bedre! Om det så måske ikke egentlig VAR noget der betød noget for den man har følt sig krænket over for, så har man haft en følelse og nogle tanker omkring det, og det gør det KUN værre at holde det inde. Hvis man stille og roligt forklarer vedkommende hvordan man har følt omkring det, helt ærligt, så kan der næsten umuligt komme noget dårligt ud af det og så ved personen til en anden gang, hvilke ting man kan blive stødt af..

 6. Jeg tror ikke, Gina udelukkende tænker sådan pga. folk, der siger grimme ting..
  Det kan jo også bare være selv-realisering og dét at finde ud af, at det ikke er så rart at glemme sig selv, når man hele tiden eksponeres og skal ‘lade som om man er én af de specielle’, forstå mig ret… Det er som om, der er en del, der poser for at høre til et sted, og Gina er så meget mere end dét, og man kan bare godt trænge til at være kun sig selv nogle gange..
  Og ja, dette blev også lidt forvirrende.. Men anyways.
  Godt indlæg, Gina.

 7. Din blog skiller sig virkelig ud, Gina. Jeg ved ikke, om jeg elsker eller hader det, men jeg læser det jo for fanden.
  –Smuk pige på billedet i øvrigt!

 8. Fantastisk skrevet og hvor er du dog god til at få følelserne ned på “papir” selvom det jo er en skærm ;) .. Som flere har skrevet, tror jeg de fleste af os har været igennem sådanne faser, på grund af det ene eller det andet, nogle i sværere grad end andre. Men du skal bare op på hesten igen, starte på en frisk om man vil. Håber du bliver ved med at blogge :) Er nærmest afhængig af dit skriveri !!! Og jeg ved uden at være en af dem der kender dig særlig privat, at du er elsket og bedåret af mange mennesker, husk på det :)

 9. Vi har alle disse faser, ja! vi når alle sammen til det punkte(r) i livet, hvor vi bliver nød til at stoppe op og se tilbage på, “hvad er det egentligt jeg laver? hvad vil jeg”. Tror du har godt af at og gøre hovedrent, både i lejligheden og i din krop. Vi er mange der beundre dig Gina, det skal du huske på. Vi har alle godt af en øjnåbner engang imellem.
  Selvtilild kommer og går, men den dag du først smider din personlighed væk, kan man godt vinke farvel til sin selvtilild, for altid.

 10. I er de bedste læsere i verden, og jeg sætter meget pris på samtlige af jeres kommentarer!

  Michelle, det har du ret i!

  KH!

 11. Jeg har fuld respekt og forståelse for at man engang imellem har lidt brug for at “finde sig selv”. Alles selvtillíd kan gå op og ned engang imellem. Men Gina super fed blog du har, jeg fortsætter som fast læser….

 12. Det er sgu da klart, at du får sådan en følelse. Du er en af de mennesker der burde lande lidt. Slap af med tøj, slap af med fashion, druk, stoffer og pis og lort. Det er ikke vigtigt at være social hele tiden og det er kun svage mennesker, der har behov for at udtrykke, hvor specielle de er. Du føler ikke, at du passer ind? Velkommen til virkeligheden. Det er der ingen mennesker der gør. Og folk der læser din blog er enten folk der er helt chokeret over, hvor ligegyldigt det er og piger der ville ønske, at de levede dit liv. Men så fantastisk er det jo ikke. Det ved vi allesammen godt. Også selvom du ikke poster et langt indlæg om, hvor svært det er at være dig. Du finder aldrig dig selv igennem denne måde at fremstille din verden på. Du må leve i din blog og hele tiden tænke “ej, hvor bliver det perfekt til min blog” når du tager et billede eller er sammen med nogle mennesker. Pitch lortet til kanal 4.

 13. Hvis du synes at Gina er så komplet hjernedød og dum, så lad være med at læse hendes blog. Det er meget meget enkelt. Jeg har selv et meget blandet forhold til hendes blog, men er for første gang i lang tid inde og kigge, og jeg kan godt tænke lidt de samme tanker som dig, men det giver dig da ikke ret til at svine hende til på den måde. Du kender hende lige så lidt som jeg, og om hun havde en IQ på 35, skal hun fanme da stadig have lov til at have en blog, uden at fordømmende mennesker som du, mobber hende, for tro mig det er det du gør.
  Så som jeg startede med at sige, lad være med at læse hednes blog hvis ikke du kan lide indholdet af den, men bare har brug for at komme ud med en ond bitterhed, fordi du muligvis ikke har et social-liv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s