De første billeder fra <3Ros<3Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

23 kommentarer til “De første billeder fra <3Ros<3”

 1. Fede billeder Gina :) Især det første, wooow, jeg digger det virkelig, totalt skinny, love it :) .. Der er en god stemning i billederne!!!

 2. Ej jeg gik forbi dig, den dag du havde sættet med levi’s t-shirten på, og du så jo bare pisse godt ud :) Lille og fin.

 3. det er bare min mening søde gina. jeg synes at du ser tyk ud, og at du ikke kan tillade dig at snakke om idealer og ana når du tydeligvis selv ikke følger det. du vil vist gerne være super tynd, og det vil mange. men det er ikke alle der kan fuldføre det, og det er også okay. så hold dog bare op med at blogge om hvor lidt du spiser osv hele tiden, for du er ikke tynd. du er godt i stand sagt på en pæn måde. og du er meget lav derfor ser du lidt mere kvabset ud end hvad du sikkert er. hold dog op med at bitche over at jeg siger min mening. du ligger hele dit liv ud på den her blog, og det trigger meget hos mange.. Lad nu være med at tage det så tungt alle jer andre. Gina, hvis du vil have uddybende forklaring, så sig det. så sender jeg dig min mail hvis det er.

 4. nanna – vejede ca. 51kg på daværende tidspunkt. send mig endelig 5435 mails med endevendinger og analyserideringer om min krop. i’m so fucking pro-ana. please.

 5. Syntes du gina er TYK!!!??? Er du sindssyg dit rataderet menneske!!!!!!! Det er nok den mærkeligste kommentar ever… Der er forskel på og tage på og være TYK… Gina har hverken taget på eller er tyk!! Den kommentar kan kun komme fra en der selv er tyk… Puha

 6. Hvorfor kan den kommentar kun komme fra en der selv er tyk? Hvad har det med noget som helst at gøre? Og din indlæg blir ikke ‘sejere’ ad alt det her!!!??…!!??! Din lorte stalker altså.

 7. Gina er ikke tyk (:
  Hun har bare et meget sammenpresset hoved og brystparti, som får hende til at se lidt tyk og buttet ud. (:

 8. ‘gina er ikke tyk – det ser bare sådan ud’ hahahaha, åndsvag kommentar, hun ser jo ikke tyk ud, og i ved det. I er bare så pisse lede altså, selvom gina sikkert er pisse ligeglad, hun har da bare massèr af venner. Lalalallala (:<

 9. gina er tyk i´forhold til hvad hun har været. hendes arme, hende lår det er helt forfærdeligt. du ville være så smuk hvis du vejede måske 40-45 kilo.. Men det der er bare sørgeligt og ulækkert! ad.

 10. Jeg kommenterer ellers aldrig, men nu gør jeg.

  Ingen af jer, ville nogensinde sige, at en hvilken som helst anden person (med Ginas kropsbygning), var tyk. Det er udelukkende fordi det er hende, og I vil ramme hende. Jeres egen egen selvynk spejler sig så fint i jeres onde ord.

 11. “du ville være så smuk hvis du vejede måske 40-45 kilo..” det der kan du seriøst ikke ligge for dagen og tro er okay! Jeg vejer som sagt 51kg. på billederne, og hvis du føler dig så stødt og forfærdet over mine “fede arme” (HALLO?????) så må jeg le..
  Katja – Tak & HØRT!

 12. Jeg synes det er virkelig psykotisk, at der sidder folk som jer og kommer med så langt ude kommentarer. Gina er på ingen måde tyk og lad dog pigen være. I må virkelig være nogle skinny bitches.
  Hvis i godt er klar over hvordan Gina har det med hendes krop og spisevaner, så lad dog for helvede være med at fyre sådan en gang lort af. Man må virkelig have ondt i røven eller være decideret ond, hvis man skriver sådan en gang pis og derefter siger at det er “pænt” sagt. Haters hele bundet. Find på noget andet at tage jer til. I har tydeligvis ondt i røven over at der nogen der ser bedre ud end jer. Det er bare min mening.

  Gina, fantastisk blog. Det ved du at jeg synes. Tag det som en kompliment i stedet for kritik. Jeg må sige, at det er den eneste blog jeg vender tilbage til. Der er stil OG personlighed. Det så godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s