Fantastisk, bare fantastisk..


Tog i nat meget impulsivt en taxa med Fannie ud til Skovrider kroen og ned på Charlottenlund strand for at se solopgang og fejre min hue. OK, de andres huer så. Nogle af de venner vi mødte havde taget deres (kæmpe..) anlæg med for at afprøve det inden Roskilde, så vi havde en fest med papvin, øl og fantastisk musik til langt ud på formiddagen. Fannie og jeg tog til morgenfest (hvis det overhoved kan gå under den betegnelse) og da jeg vågnede var lejligheden fyldt med mennesker fra de gamle Ænvi tider, hvilket slet ikke gav mening for mig – skørt at verden er så lille.

Nu er klokken snart 20, og jeg er lige kommet hjem. Det bliver et kort visit, for aftenen byder så så mange gode ting og mennesker.

Imorgen hedder det tivoli og direkte til Roskilde – tænk at det er imorgen, jeg kan slet ikke forstå det..

Jeg lover at vise jer min kuffert!

Jeg er glad, meget glad.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s