You’re the boss applesauce


1: Igår tog jeg hjem til Fannie klokken 5 om morgenen, mødtes med hende i bageren, sov hele formiddagen med den lille bjørn.
2: Tag et billede af dit spejl Fannie!
3: Jeg tog ind til Lars og alle ungerne kom. Vi tog så sammen ud i solen. From behind: Liv, Mikkeline, Fannie, Kerstin, Tara, Signe, Mads
4, 5: Tara i kng. have – læg mærke til den helt absurd geniale kokosnød-taske.
6, 7: Min nye taske. Den er Vintage, og jeg tror ikke den er ægte. Fin er den nu – er vild med at den også kan fungerer som en clutch uden kæden og kvasterne.
8: Jeg har fået den vildeste tandpine pga. visdomstand, så jeg kan ikke spise, som i overhoved ikke spise. Sidsel kom over og så lavede jeg tomatsuppe. Det skulle eftersigende vare en hel uge det her?! Men aner virkelig ikke hvor den tand har tænkt sig at komme op – det er jo intet plads! Skyd mig dog.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “You’re the boss applesauce”

  1. Sørg for at få kigget på den visdomstand. Jeg var selv en gang ejer af fire, nu har jeg kun to tilbage. Det kan godt koste en lille operation, men jeg vil mene det er pengene værd! Smerten er ulidelig! Så jeg føler med dig.

  2. Charite – det er noget af det værste nogensinde..
    men sådan som jeg har forstået det, kan man først få dem fjernet når de er vokset ud?
    Jeg lider virkelig, kan fortsat ikke spise, og der er IKKE plads til at den kan vokse op.. og der er roskilde imorgen! ffs..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s