Det er allerede d. 17. juni?!


Om en uge ligger jeg i kø til Roskilde med pigerne. Vores camp hedder i år ret traditionelt Bjørne Babe Banden, er et stort lyserødt pavilion-tyl helvede, bjørnekostume og byens 18 bedste bryster (intern joke fra byen kro, se billederne her. Nå, ude af kontekst.
Jeg skal dele telt med Mikkeline, men udover det har vi også andre fordele – et sommerhus, som de fantastiske SUS-piger tippede os om! –

Inden roskilde skal jeg nå at få min stemme tilbage, hvilket nok er et meget godt udgangspunkt.

Jeg skal nok indvige jer i min pakkeliste, jeg har i øvrigt tænkt mig at tage min kæmpe mega smadrede vintage gucci kuffert med.. hahaha.

ROS på hjernen evt??

I aften skal jeg alt muligt men først til aok’s “byens bedste uddeling” på Karel, hvor jeg aldrig har været, så det bliver “interessant”
En af mine venner spiller, og jeg glæder mig til at tage ud i mørket og danse hele natten med pigerne. Ingen stemme som sagt, men så må jeg jo bare så sød ud i aften.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Det er allerede d. 17. juni?!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s