Blogging med tilbage vendende kraft.


Har ikke været vanvittigt flittig med min blog de sidste par dage, men det er grundet fest siden Distortion, sygdom(har ingen stemme, burde tage til lægen) hemmeligheder, og kvalitetstid med mine venner. I øjeblikket er jeg i indre by, et helt specielt sted der giver god energi. Og inspirerer mig til at “lege med”
Til aften har jeg holdt video aften for mine veninder Sidsel og Sofia. Vi har set The dreamers og Almost famous og spist bla. en hjemmelavet koriand-dip der er helt fantastisk.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Blogging med tilbage vendende kraft.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s