Fredagens outfit.


– Billeder fra i fredags følger.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

14 kommentarer til “Fredagens outfit.”

 1. har ikke foundation på, har concealer fra elizabeth arden, også på læberne:-)

  toppen er vintage og skoene fra bianco.

 2. Syntes virkelig ikke det er pænt det på læberne.. Som en anden skrev ser det beskidt ud om læberne, og det er synd. Du har et mega flot ansigt ellers. Det er på ingen måde kritik, nærmere et kompliment. Man kan jo bar ik altid selv de det, og trust me, i’ve veen there!! :)
  elsker alt det andet, og din blog generelt.. Keep up the good work:)

 3. nej læber må sgu gerne have en naturlig farve. hverken for meget ellers for lidt, men man kan godt give lidt nuance til den. bare ikke for lyst eller for mørkt.

 4. Hej Gina. Jeg synes du er utrolig smuk, og de billeder jeg har set af dig uden concealer på læberne. WOW. Så smuk.

  Jeg synes det er super ærgerligt at du har hudfarvede læber, da du har flotte læber og så “gemmer” dem væk på en måde. Jeg synes heller ikke det passer til din tøjstil, da det er en utrolig poppet ting at gøre.

  Men et godt råd fra mig. DROP CONCEALEREN! Du er smuk uden.

  /nana

 5. Jeg sys du er fin.. Læberne er nu flotte sys jeg.. Jeg gjorde det også lidt engang, men brugte libgloss ovenpå – go effekt..
  Bukserne er hotte! Du får det meste til at virke.. :)

 6. Jeg synes det er lidt underligt, for normalt ser man det at have foundation på læberne som en “poppet” ting, men når det er på dig, synes jeg det er utrolig fedt og stilet.
  Thumps up Gina, fed blog btw. :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s