Stilhed på bloggen


MIN UNDSKYLDNING ER DISTOOORTION…!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Stilhed på bloggen”

  1. Hej Gina.
    Det ser da ud til at du hygger dig disse dage til Distortion.

    Nu er vi vidst mange, der gerne snart vil vide, hvor du får alle disse penge fra. Er det noget du muligvis kunne finde på at fortælle lidt om? Måske idéer til mig selv. Der er så meget tøj jeg gerne vil have, men har bare ikke råd. øv!

    knus Gertrud

  2. Sådan nogle spørgsmål kan gøre mig så vred Gertrud! Hvad rager det dig, og hvis Gina har lyst, fortæller hun det, og hvis ikke, gør hun ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s