En aften der egentlig var gået i glemmebogen.


Fannie smed lige nogle billeder op på facebook som hun har taget med sin nye mobiltelefon (haha, jeg er vildt sjov……)
Dem skal vi lige tale om kære læsere! Da der var sne over det hele og jeg boede i et lille skævt skod-hus inde i byen, der på trods af mange ting havde sin charme var vi ude og drikke os fulde. Jeg var imidlertidigt taget hjem og gik glip af alt det sjove – men hen på morgenen kom Nikita og Fannie væltende med at juletræ og gav mig juice – med tequila i. Sikke en overraskelse. Og så havde de i øvrigt klippet Nikita halvskadet, det var på mode! “Lad os være nøgne!” Hold kæft hvor jeg elsker dem for det!
Mere af det!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “En aften der egentlig var gået i glemmebogen.”

 1. Til kommentar nr. 1 + 2

  Her kommer et lille tip; Hvis man gerne vil smide spydige kommentarer, men ikke tør stå ved sig selv og sin person, og derfor udgiver sig for at være flere forskellige med forskellige navne, så husk lige at skriv noget forskelligt i kommentarene. :-)

  Det andet er for åbenlyst og ynkeligt.

  Du kunne selvfølgelig også være én og samme person, Nanna-Sofie, måske? ;-)

 2. Til kommentar nr. 4

  Jeg synes det er ærgeligt når et menneske som dig saver andre ned – på den mest ynkelige og respektløse måde som overhovedet muligt. Det er fandeme ikke kønt.

  Det er fair at kritisere, men det skal være konstruktivt og med indhold. Hvem fanden gider høre på det dér som ikke er andet end mundlort? Har du et problem med et menneske eller en kritik – så sig det, men gør det dog for helvede på en måde, du kan stå ved og finde ud af.

  Hvis du synes, det dér er vejen frem, hvorfor så ikke stå ved sig selv? Skrive dit navn? Du skriver forskellige navne – hvad fanden er formålet? Er der noget konstruktivt eller modent i dét?

  Jeg kender ikke Gina, men jeg læser hendes blog fast. Jeg er ikke ude på at forsvare hende, overhovedet, men det, du gør er simpelthen for lavt. Hold da kæft.

  – Camilla – 16 år! ;-)

 3. Hey Gina!
  Dig og dine veninder er simpelthen så rå og gudesmukke!
  Er helt fortabt i det bamsehoved dér! Hvor i alverden har i skaffet sådan et? :-)

 4. nanna-sofie. undskyld mig? har du ingen moral, du skal kraftedeme ikke kalde mig slidt og en narkoluder!

  Lad være med at have så ondt i røven over dit liv er så fucking nedern at du bruger din fritid på at skrive lort om andre folk, bare fordi du er jalous. Håber virkelig du har det skidt med dig selv!

  jeg forstår det er en blog, men tænk lige før du skriver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s