Late night dinner


Sidsel kom fordi her til aften og var med til at indvide mit spisebord! Jeg lavede avokado med rejer og gratineret brocoli med smeltet blåskimmel ost, gratineret kartoffel, oksekød med masser korianter og stegte tomater.

Min nat har jeg sat af til røg(else), analysering af pink floyd tekster, stearinlys og rent smukt sengetøj fra H&M(tak!) når den tid kommer.
Imorgen har jeg deadline for Wanted, og jeg mangler stadig nogle billeder, og de skal i hus. For random med streetstyle billeder måske, så hellere Nikita med bare bryster alligevel..!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Late night dinner”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s