Hey guys


Billedet er fra igår hvor jeg drak cocktails hele natten i godt selskab. Idag er en praktisk dag. Har lavet kedelige ting og gjort rent, og nu skal jeg sortere min makeup og samle mine nye møbler.. Pisse nederen, hi hi.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “Hey guys”

  1. Ja hold da op, livet er hårdt hva’ ;)
    .. Og så er der dem der har fuldtidsarbejde, eller deltidsarbejde OG studere på Uni………….

    Åh ja, livet er hårdt når man har råd til at købe sig til materiel lykke, uden at fortage sig en skid.

    Luksuslegeme.

  2. – Du ska ikk bilde mig ind at du ikk oss selv synes det er nederen at rydde op og samle møbler.. Kom over din egen elendighed. Det er oss sjovt at der bar er ingen der fatter Gina’s humor. Det er jo ikke fordi hun mener det dødsensalvorligt når hun skriver at det er pisse nederen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s