på ritz. af fannie. uredigeret


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “på ritz. af fannie. uredigeret”

 1. Hej Gina! dejlig inspirerende blog :D
  Det her er nok lidt mærkelig request, men da du er the ultimate party københavn pige tænkte jeg du måske kunne hjælpe mig.

  Skal nemlig holde 19 års med to veninder og vi leder efter nogle rigtig gode lokaler inde i byen til omrking de 200 mennesker. Du har sikker været til en del private fester rundt omkring, så tænkte på om du kunne anbefale nogle lokaler eller en bar/diskotet man kan leje :D ?

  Sorry for en små slesk besked :) men vi er lidt desperate
  Hilsen Cille

 2. Hej Cille – ved godt det er Gina du spørg, men jeg har været til en kæmpe fest i det fedeste lokale lige ved Vor Frue Kirke inde i byen. Der kan snildt være 200 – eller derover – mennesker, og så er det en utrolig flot sal! Jeg ved ikke, om det var et særligt tilfælde, at min veninde måtte leje det, men ellers ring til dem og hør, om I har mulighed for det?

  Hvis ikke det ER den sal, så ligner lokalet i Medinas musikvideo “Ensom” lokalet på en PRIK!! Hvis det er jeres stil, så ring ring ring – det er sikkert et populært sted (;

  Kontakt dem her:

  KFUM Borgen
  Store Kannikestræde 19
  1169 København K
  tlf. 33113030

  Hilsen Mille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s