Gårsdagens outfit.


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

18 kommentarer til “Gårsdagens outfit.”

 1. Hvis jeg skal være ærlig, så ligner du et fortidslevn… Synes det er fint at skille sig ud i mængden, men synes også det kan blive for vulgært… Og læbestiften gør intet godt for dig… Sorry to say..

 2. Jeg er helt uenig med Tilde – Jeg syntes tværtimod, at den mørke “rouge noir”-læbestift klæder dig og dine læber sindsygt godt – dine læber er noget nær perfektion på billede nr. 1 – du er jo bare for smuk – og det er indiskutabelt!

 3. Tilde – det tager jeg som et kompliment.
  mia – så har du ikke forstået noget :-):-):-)
  I andre – hvorfor er i så søde???

 4. Du ligner en million.. Har så stor respekt for at du tør at slå dig løs på den måde (mhs til tøjet) du er virkelig lækker!

 5. For nice overdels-ting. Hvad er det`En top, en kjole, det er der ingen der ved.. Meget modigt. Hvis jeg skulle gå med sådan én ville jeg KONSTANT bekymre mig for om de dér blomsterting sad de rigtige steder.

 6. 1000 tak(!)

  Det er en top og den er fra day birger et mikkelsen, mine træsko er vintage.

  :-)

 7. Du er for sej.. og virkelig smuk. Ja, det er våget, men er det ikke også det mode går ud på. Tage det til det næste skridt, er altid det fede…
  Jeg ville egentlig også gerne vide, hvor du køber dit 2ndhand tøj. Blusen er total fed. Hvor er den fra?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s