Oldies but goodies.


ALL VERY TYPICAL ME

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Oldies but goodies.”

  1. Du har altså enormt mange “ansigter” så “typisk dig” er lidt tricky specielt her. heheh

    av vArmt

    hilsen Oliver

  2. FUCK en syg krop på det første billede smukke!! Sys der er mange gode moments, men dit nye hår klær dig fanme bedre :)

  3. Du er meget fotogen, og ja du har dit helt eget udtryk. Jeg elsker billeder af dig fordi, der altid er noget mystisk over dig – du giver aldrig det hele væk, hvis man kan sige det sådan :-D Men ja, smuk det er du nu – og what a stomachpå det første billede, den kan man kun være misundelig på! Endelige flere billeder!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s