Dinner for one


tidligere. nu: oliven og ost. som i blåskimmel gedeost. mmm. det værste er at jeg kommer til at tabe mig af min nye skæve passion for mad. rigtig god mad. Hvorfor er en hemmelighed. Kunne virkelig godt drikke et glas rødvin.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Dinner for one”

 1. Det er sgu da klart når du kun spiser en forret hele dagen og i øvrigt kalder det for “dinner?”

  anorexic bitch

  haha

 2. Det ser super lækkert ud, har du set lavet det eller er det ude?

  Mad er det bedste. Men man skal have respekt overfor det, men det viser du jo også at du har mellem linjerne om man så må sige.

  God dag

  /M

 3. Ser godt ud:)

  Men noget jeg ikke forstår er, og nu har jeg fulgt din blok meget længe, at du lige så længe har talt om at komme ned i vægt, men jeg, og det er ingen kritik!!!!, kan bare ikke se nogen forskel fra dengang, midt i mellem, og nu? Måske bærer du dig forkert ad…
  Og må hellere sige det igen, det er INGEN kritk!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s