årets joke – har bestilt et spisebord!


Så voksen er jeg nemlig. Havde ellers svoret at det ikke var noget for mig. Men så igen – nu hvor man ikke er fuldkommen panisk for at have mad indenfor sine døre for tiden, hører det sig vel til. Sådan er der så meget, specielt for mig.

Har også bestilt et 60’er mosaik/kakkel sofabord i tre dele med 10cm. højde interval. Sejt. Her bliver bedårende. Kigger langt efter lysekroner for tiden. Enten for grimme eller for dyre.. Det skal være med prismer, men det gør ikke noget hvis de ikke er ægte. Nogle bedre tip end mit eget der består af dba og corny istedgade bikse? Modtages i så fald med kyshånd.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “årets joke – har bestilt et spisebord!”

  1. Lisbeth dahl har også lavet en fin en:) Den pynter i hvert fald i min stue :)Og den koster kun 999 kr :)

  2. På Elbagade på amager ligger der en lille hjørne butik på hjørnet af elbagade og grækenlandsvej, som bl.a. restaurerer og sælger lysekroner… Har ingen ide om pris osv, men den er i hvert fald hyggelig at gå forbi:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s