The weekend was so fierce


Billeder: bittebitte-dk.blogspot.com

Linus og Alec kom herhjem og drak vin og drinks og så tog vi ind til byen og mødtes med Nick med den fine ring der holdte afskedsfest. Vi tog på Proud og drak cocktails og dansede hele natten og jeg fandt en mand til Linus og en ny frisør til mig selv der ligner Kurt Cobain og Felix Smith puttet i en blender! Jeg er så god! Det var noget nær en perfekt aften. Linus og jeg tog hjem til mig og sov i ske hele dagen. Linus var lille-ske, hvor nuttet er det ikke lige. Længe leve for mørkelilla mørkelægning i øvrigt. Jeg tog på Christiania og “chattede” med MC.
– Hahahaha, jeg har lige set x gå catwalk 200 meter på øde vej på Christianshavn. Hylende morsomt, hun er simpelthen så dum…
– Haha, jeg hader hende, hvor er du
– Tæt på hovedbanen, hvor er du selv
– Kom lige over til Nimb

Jeg gik i det mærkeligste søndagstøj hen for at sige hej, og af flere årsager bla. vådt hår, ingen makeup, høre tlf’er, læderjakke med edgy vask var jeg ikke begejstret for at jeg ikke havde noget valg om at tage med op og drikke cocktails. Tømmermænd, sjov med sød lille venne-bartender *s*, champagne, de bedste cocktails jeg har fået længe og sladder. Situationen var ret komisk. Nimb er lidt overdådigt. Men selvfølgelig skal vi da drikke os fulde søndag eftermiddag, Og selvfølgelig skal vi plukke blomster i Rådhusarkaden til mors dag middag. Og selvfølgelig skal vi tage hjem og høre fantastisk musik, ryge hash og tale med vores venner i stearinlysets skær hele natten bagefter.
Jeg synes at det er mandag igen. Og jeg har lige gjort rent. Og jeg kan ikke få fat i min vicevært og jeg skal ikke noget før i aften.
Det er det her jeg gør.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “The weekend was so fierce”

  1. kæft et dejligt indlæg!
    Tænker, hvad skal du onsdag i stedet? skriver lige mit nummer i din fb-indbakke

    kyyyyys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s