Jeg har købt mine drømmesko idag!!!


Jeg gik fuldkommen i ekstase, da jeg igår aftes hørte at disse sko endelig var ramt butikkerne. Så jeg tog desperat ind i Zara idag og fik det absolute sidste par de havde på lager. Jeg må være verdens gladeste og 1000kr. fattigere pige! “Undskylder” for mine ret smadrede fødder/ben, de underlige farver og kanten på mine pæne leggins ;) Nu vil jeg hoppe i et par vinrøde nylons, træskoene og en luftig kjole og tage ud med Nikita og de andre! Har i øvrigt en del forberedte indlæg til jer – God torsdag :-D

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “Jeg har købt mine drømmesko idag!!!”

  1. Hej Gina, hvor er du heldig!
    Og hvor er du rar til at opdatere din blog, det er en sand fornøjelse at læse med!!

  2. Tak, jeg er forelsket! Ja, mine ben er ikke ret store..

    Jeg havde dem på igår, meget fuld – og jo! sindsygt svære! Men tror slet ikke det er et problem for mig, på en normal sommerdag, med bare tæer.. de gled lidt igår ;) men er jo ret øvet til de satans hæle..

  3. Ikke for at “ødelægge” din glæde ved, at de var de sidste, men det er altså stadig til at finde i Zara i Field’s. De havde vist en 5-7 stykker, I think.

  4. Alletiders – run :D
    hørte også lige fra Trine at de ogsås tadig var der i Århus!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s