Nyhavn


Her den anden dag sad jeg i Nyhavn med min veninde Charlotte Staunsbæk der i øvrigt har super god stil og hyggede. Overvejer at stjæle hendes taske. I øvrigt var det efter disse billeder blev taget at vi blev enige om, at jeg har ikke små bryster – jeg har bryster som en 12årig, på den der lidt myggestiksagtige måde.. haha, ej men det ligner det jo vitterligt..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

14 kommentarer til “Nyhavn”

 1. jeg er VILD med din venindes tøj og især taske og solbriller :p
  og synes nu dit pæn ser godt ud på dette billede, her kan man stadig se dit kønne ansigt :)

 2. elsker din blog. No doubt.
  undre mig bare. du skriver du har en spiseforstyrrelse, hvilket jeg synes er rigtig synd :( for du er smuk. Men, hvis du har det, hvorfor drikker du så alkohol? det feder.

 3. Haha, kan ikke tage det her seriøst…
  “Gina hvis du har en spiseforstyrrelse, hvorfor drikker du så i øvrigt en iceblend på billedet. der er jo masser kalorier i”

  tingene er sguda ikke så sort/hvide (tror jeg har skrevet den sætning mindst 5 gange før)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s