290410


Er ret glad for mine nye skjorte min mormor har lavet til mig! Bukser: Acne, bælte: 2nd hand, sko: forever21, ring: Kræmmerhuset på Nørrebro, armbånd: h&m + 2nd hand.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

16 kommentarer til “290410”

 1. Hvor er du smuk..

  Jeg har læst din blog lige fra starten og jeg elsker den.
  Men synes ikke jeg helt hat fornemmelsen af “hvem Gina er” Der er noget mystisk og fortryllende over din blog og det er det som får mig til at komme tilbage og læse dine blog indlæg..

  Alt i alt skal du jo slet ikke forklare dig for nogle.

  Men jeg synes det kunne være meget rart at vide hvor du nu er henne i verden.
  Først flyttede du fra lejligheden og opgav butikken, så var der Århus hvor du gerne ville bo og nu er du tilbage i KBH!? :) Jeg tror bare jeg er lidt forvirret..

  Keep up the good work.

 2. ALOHA GUYS!
  tak skal i bare have!!

  C: Here you go. Jeg flyttede fra mit hus inde i byen pga. mangler og uoverensstemmelser hjem til Sif (og mine ting opbevaret på vesterbro, på min mormors loft) ud i Sif’s hus ved bella centret sammen med Ana og alle dyrene. Flyttede på hotel i 4 dages tid, og derefter ud i min nye lejlighed lige ved Nørrebro st.

  Bea: Ikke tit nej. Hehe, godt spørgsmål. Tror jeg har tøj nok til et nyt dagens de næste 10 år..

 3. Marie og Oliver: JAAAA, det er de fedeste bukser. Tror de er fra Acnes vinter kollektion 2009, men det er første gang jeg har dem på faktisk.. Det kan meget vel være, da det er en herre model, da jeg synes dette egner sig bedre som højtaljet.

 4. du ser rigtig sund og dejlig ud, gina!
  lækkert tøj, lækkert hår, smukke smukke øjne (:
  you go girl!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s