270410


1. Smukt. Har besøgt min familie hele dagen.
2: Synes det er morsomt (men bestemt ikke malplaceret/overraskende) at Paradise hotel festerne er blevet flyttet til Discotek-IN.
3: Har hentet min (kæmpe?) pakke fra forever 21.com – langt om længe!! Synes tapet er lidt voldsomt. Synes familiens hellige birma Safir er hjernedød..
4: Wierd
5, 6: Aftenens menu.
7: Min smukke mor i sej 70’er t-shirt, gravid i 9. månede!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

17 kommentarer til “270410”

 1. Barnet tager bestemt ikke skade af, at man drikker et glas vin i ny og næ! Fødte selv for 6 uger siden, en sund og velskabt dreng, og jeg fik altså et glas vin ind imellem! :-)

 2. Sidse man fraråder alt form for alkohol og rygning under graviditieten – Derfor kan dit barn godt være sundt og velskabt selvom du ha drukket lidt, men det er bestemt ikke godt for barnet – og det er ikke til diskution :-)

 3. Hader at det pludselig er min mor jeg skal forsvare, og ikke mig selv. Men det er jo reelt nok at i spørger. Min mor drikker self. ikke mens hun er gravid, men man kan altså godt nyde et glas rødvin IND IMELLEM.

  Også selvom sundheds ministeriet osv. fraråder al form fra alkohol.. SLAP nu af:-)

 4. nanna: du burde skamme dig over at komme med sådan en kommentar!
  du kan slet ikk tillade dig at snakke sådan om gina’s familie eller nogen andres familier for den sags skyld.. føj!

  Gina du ved at du har en smuk og dejlig mor.. og gud hvor du ligner hende..:)ved i om det bliver en dreng eller pige der kommer? :)

 5. MAN DRIKKER IKKE ALKOHOL NÅR MAN ER GRAVID; HELLER IKKE EN GANG IMELLEM! OG DET KAN IKKE RETFÆRDIGGØRES MED HERRE GUD! UANSVARLIGT!

 6. Håber ikke min mor læser det her, men det gør hun jo nok.. Hader folk, det er ude af kontekst det her.

  Ja, hej!

 7. ‘HØR EFTER’

  helt ærlig bland dig dog uden om?

  Flertallet af alle kvinder drak vin/andet under graviditen for 20+ år siden.. Det er senere hen blevet et tabu efter at de sundheds studererende har fået et flip og bandlyst det..

  Så rooolig nu

 8. Hmm så det er ikke fordi vi bliver klogere med tiden ?? Vi skal bare følge den viden de havde for 20 år siden ??

  Jamen så drikker og ryger i da bare løs mens i er gravide.
  Det er jo bevist at det er skadeligt for barnet – hvorfor så gøre det?!

 9. Spørgsmål:

  Du virker ikke umiddelbart som typen, der vil slå sig ned og have børn (i hvert fald ikke i den nærmeste fremtid). Men hvad ville du egentlig synes om livet som mor og gift/med “meget fast kæreste”? :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s