Weekday på slap line!!Et “dagens” fra igår aftes. Det er Katrines billeder, da jeg som sædvanlig ikke lige kunne overskue at slæbe mit spejlrefleks med. Skal virkelig have købt mig et nyt digital kamera, men ok, luksus problem.
Henrivende aften, folk er henrivende.. Dog gad jeg vide hvem der fik min hvide pels med hjem fra Tacky igår??? Anyways, tillykke med den, den er SÅ pæn.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Weekday på slap line!!”

  1. ej hvor er det egentlig synd at du ser så slidt ud i forhold til din smukke veninde.. du ligner jo en narkoluder.. gid du ville tage noget sol og tabe dig lidt, så ville du være smuk.. synd.

  2. Omg. Prøv dog lige at stramme an. Søg dog efter nogle pro-ana sider hvis du vil have noget thinspiration altså. Det er jo for helvede en BLOG! Hvad er der galt med mennesker!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s