Fabulous housewife!


Har købt en masse til en vis grænse pisse kedelige ting idag. Vil lige vise jer noget af det alligevel – købte en del fint service i en marskandiser. De her kopper kan jeg ikke lade være med at vise jer. De minder om nogle min morfar altid holder hof med. Jeg elsker dem, de er SÅ “Alice in wonderland”. Nr. 2 billeder er efter min mening ret komisk. Man er vel et barn af 90’erne, og man tror vel på reklamer.. Glæder mig til at svinge min nye swiffer;-) Kom til at gå i Matas. Kunne da jeg kom hjem, konstatere at jeg nu har 5 identiske flasker shampoo, men når jeg ikke vælger Redken, så vælger jeg WEIGHTLESS. Den gør nemlig vitterligt håret.. weightless. Og så dufter den eminent. Strømpebukserne er vildt flotte (cirklede, hvilket vidst ikke rigtig kan ses..)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “Fabulous housewife!”

 1. Se Gina! Pga. sådan et indlæg, elsker jeg dig (uden at få det til at lyde forkert) og din blog.
  Længe leve humor, ironi! Keep up the good work :-)

  Og ta’ det ikke så tungt med alle de bitches der bitcher. Uden dem ville hverdagen alligevel også være for kedelig.

 2. Hej Gina,

  Jeg har efterhånden lagt mærke til en masse hadefulde beskeder til dig på din blog.. Jeg forstår din irritation og frustation over dette .. !

  – Derfor et forslag .. :) Hvorfor laver du ikke en Questions and Answers runde? en god måde at slippe af på de stribevis af irriterende kommentarer hele tiden. Giv de ignorante mennesker nogle svar så de måske tier lidt! :)

  Få svaret på nogle konkrete spørsmål (dem du selvfølgelig føler dig tilpas med at svare på), så undgår du måske at folk hele tiden snakker i kroene og stille dumme spørgsmål :)

  Mvh Pernille

 3. Ja .. Fordi hun har gjort det før er da ikke ens betydning med hun ikke kan lave en ny runde ..

  Nye tider – nye spørgsmål! :)

  tror det ville hjælpe

 4. Det virker som om Gina er ligeglad med sine læsere, siden hun ikke svarer?

  Hmm.. Hvorfor så have en blog`??

 5. Det virker som om gina er lidt ligeglad med folks ideér siden hun ikke svarer?

  Hm .. hun er sku underlig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s