Dagen(s) efter... en så surrealistisk aften. Det er en noget vild verden vi lever i.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Dagen(s) efter.”

 1. junkie er en der tager heroin “junk” hvis du hentyder til hashen er man en hashoman. men man er ikke hashoman hvis man ryger en joint engang i mellem. så nynne du må hjem og læse på lektierne :o)

 2. Elsker at du føler dig så opmærksomhedskrævende, at du sætter et billede ind hvor du ryger en joint.
  Billedet kunne sagtens være udelat, MEN du ved du får opmærksomheden for det jo.
  Way to go, hvis man mangler bekræftelse eller what so ever.

 3. Kan ikke forstå folk bliver ved med at skrive nedsættende ting herinde, når de selvsamme personer åbenbart følger med i bloggen og Ginas liv så meget de kan.
  /L

 4. Som om det er så slemt at hun har et billede, hvor hun ryger en joint!?
  Helt ærligt, tag lige en slapper. For mange er det faktisk helt normalt at ryge en joint engang imellem, og så vidt jeg ved, sidder Gina også og ryger cigaretter en gang imellem på hendes billeder. Og ja det er squ ikke meget anderledes!!!

 5. Hold dog op haha i virker så anspændte. Jeg ELSKER hash og kokain og bruger en af tingene min 1 gang om ugen især kokain. Mmmhh<3 you should try it haha

 6. jeg bliver simpelthen nødt til at sige noget her! dette er en blog. det er et sted man kan udtrykke sig frit og smag og behag. jeg syntes selvfølgelig at det er iorden at der er nogle der føler sig støt af folk ryger hash eller pot, men så lad vær at læse med!!! i må mangle hjerneceller siden i sidder her og sviner en pige til, eller også har i ikke noget liv/andet at lave. i aner ikke hvordan verden foregå, så venligst hold jer for jer selv. lad vær at svine en pige til i ikke kender, det er HENDES blog. hun bestemmer hvad der skal være på den.

  Og til Gina, jeg læser normalt ikke din blog, men bliver utroligt hidsig over folk er så smålige. og jeg ryger selv pot og hash, og det var min veninde der fortalt mig om alt det her had på din blog. kan godt lide din blog efter nærmere studering af den :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s