Haha, er det meget pinligt at kunne lide denne her sang?Jeg vendte lige spørgsmålet med min søster, det kom der meget sjov ud af(!) Hun er også i tvivl, så nu spørger jer.
I hvilken kategori falder denne her sang lige? Hvem fanden er Erik Hassle, og hvorfor lyder det så godt?

Er han egentlig ikke en the voice/mtv klovn? Er ikke helt sikker, da jeg helst undgår disse….

Repeat!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Haha, er det meget pinligt at kunne lide denne her sang?”

 1. haha, jo, det er lidt pinligt, men jeg er med på vognen. Har dog ikke nævnt det for mine venner der er snobbede omkring musik endnu :) “Don’t bring flowers after I’m dead” er også gået lidt ind hos mig.
  Men min veninde sad ved siden af ham i flyveren på vej til england, og der sagde hun at han var uforudset rå på trods af mtv/boogie klovnheden :)

 2. Musik er Musik lige meget hvilken genre. så der er intet pinligt i at kunne lide en sang. det er derfor musik er skabt for at rører en, lige meget om det er pop rock eller techno. ser det nærmere som pinligt at være i tvivl om det er ok at kunne lide sangen. kan sige at Erik hassel startede ud på p3 og senere har fået succes på andre radio i dk. at være på boogie eller mtv er jo kun godt for kunstneren eftersom det er personens levebrød. der er intet i vejen ved at være mainstream det bekræfter bare kunstnerens succes.

  :)

 3. Erik Hassle!! alle ved da hvem han er? Han er Fra svergie, og har aldrig været med i Xfactor osv. Jeg hader ham virkelig som person, men elsker ret meget af hans musik

  ville ønske han ikke var så klam i det s:

 4. Jeg har heller aldrig forstået hvordan en form for musik kan være pinlig at høre? Det er bare et spørgsmål om at stå inde og for det, og hvis det lyder godt så er det da røv lige meget hvad andre mener.

  Har hørt hans album mange gange de sidste par måneder selvom jeg normalt hører rock, synes fandme han er cool og på trods af hvad andre måske synes, så synes jeg hans hår er cool!

  Wemaketherules.wordpress.com

 5. Det er jo ikke ligefrem stor musik. Om det er pinligt? Det kommer vel an på, hvem du ER. Er du til Paradise Hotel og det indholdsløse, så er det skam ikke pinligt.

  Uanset så er det vel ligegyldigt, hvad andre synes. Vær dig selv, eller gik det af mode i 90’erne ;-)

  Men melodien er da meget catchy. :D

 6. Haha – helt enig…

  Jeg synes nu også det er en smule pinligt, men ja… det er bare nogle skide gode toner! Han har bare styr på stemmen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s