Fabelagtigt


Havde det så sjovt, var så glad, var i så godt selvskab, så alle mine venner, så mange glædelige gensyn.
Dette billede er desværre det eneste jeg har fra igår – og det har jeg endda lånt fra de SÅ sjove bloggere fra SUS. Katarzyna og jeg morede os så meget sammen med min ven Nick og Katarzyna’s veninde der ligner Ronja røverdatter! Vågnede op på mit gulv sammen med Nick, Ronja røverdatter, og en pige jeg synes er Laura Christiansen!

Nu skal jeg flytte – alle mine ting – fuck. Heldigvis er tingene forholdsvist pakket og jeg har to flyttemænd til at gøre det for mig. Men jeg kunne stadig godt finde andre ting jeg har mere lyst til lige nu.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Fabelagtigt”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s