Det bedste jeg har set idag…længe!Boohyouwhore.com så jeg idag denne fantastiske video. Jeg burde sikkert have vidst hvem Gemma Slack er, men ikke desto mindre elsker jeg denne film. Den er kvalmende smuk. Er specielt betaget af den del mellem 1:15-2:10. Hun må være verdens smukkeste. Fucking inspirerende. På alle måder.

Mikkel, jeg håber inderligt at du ligger nummer 1, og jeg ligger nummer 2 på WordPress top blogs imorgen (i Danmark, naturligvis) og ikke omvendt som det plejer at være ;) (Ha ha, er meget vild med dit topliste hysteri) For det der, det er VIRKELIG, VIRKELIG godt!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Det bedste jeg har set idag…længe!”

  1. S! Det her er den bedste kommentar jeg har fået idag ;) TUSIND TAK FOR NAVN PÅ ALF.

    Stalking, away

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s