Det er en så god dag idag!


Bortset fra to angstanfald i Ikea, naturligvis “peace”. Sætter ikke mine ben der igen, og denne gang mener jeg det. Heller ikke selvom de glemte at slå min alt for dyre madras ind. Well, thank you very much.. Tjekkede ud af hotellet ved middags tid, og tog ind til “min” boligforening for at få overblik over situationen. Der var 25 numre før mig, og det var lige ved nød og næppe jeg nåede at finde frem til de oplysninger jeg skulle bruge – så mig ud i en taxa og hente nøgler hos min SÅ søde vicevært. Min lejlighed er dejlig, der er højt til loftet(kæmpe priotet) og mine gulve er blevet høvlet SÅ fint (styrer mig nu)

Lige nu? Lige nu venter jeg selvfølgelig på mine varer fra Ikea. De havde ikke informeret mig om at det kunne tage op til 3 timer før jeg havde betalt for transport. Så jeg kommer nok for sent til Weekday åbningen idag. Typisk, TYPISK IKEA ;-)
men jeg glæder mig helt vildt meget, mest af alt til at se alle mine piger, det er årtier siden.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Det er en så god dag idag!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s