130410


Jeg har været oppe hele natten, og sovet hele dagen. Receptionisten har add’et mig på facebook(!)
Har spist kyllinge salater på hotellet med 160kcal’er i. Jeg har været på badeværelset i min. 2 timer – rigtig lækkert. The Doors – Strange Days er det sindsygeste album.. Jeg er fuldkommen tabt i det. Så ærgeligt, at det er så kort. Ser for meget fjernsyn, og stener for meget over min nye computer. Men har faktisk løbet (kørt) nogle erinder idag. Og mødtes med et par drengerøve.. Så ego-tripper ikke nær så meget som jeg gerne ville.
Linus inviterede mig med til Gran Canaria med en sød svensk blogger-dreng. (okay, faktisk inviterede jeg lidt mig selv, midt på hans facebook wall) Det blev der dog ikke noget af. For Linus er en spontan type….. Og selvfølgelig skulle de flyve imorgen tidlig! Det har jeg ikke tid til.
Nå. Anyways, er i et møg sarkastisk humør lige nu, “løber” igen! :-)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

16 kommentarer til “130410”

 1. Det der kan jeg også efter min udd. Bare et større sted og federe sted! Med mine penge! Tjek ug.dk. Er det ikk på tide at blive til noget ? Udfra wannabe Star i lille Kbh.

 2. Haha.. Fuck det er simpelthen for morsomt, så ondt i røven I har. I aner ikk noget om de skide penges oprindelse, og får det tilsyneladende ikke af vide. Så stop med at skabe konspirationsteorier, der er grove og ondskabsfulde. og acceptér at der er noget vi ikke ved om hende.

 3. Hej Gina!
  Hvor er du dog bare helt fantastisk smuk, men det har du sikkert hørt et utal af gange før – de øverste billede er simpelthen FANTASTISK!! Lige til en cover forside.
  Må jeg spørge hvad du bruger til, at farve dine flotte, mørke øjenbryn op med? (Jeg gætter på, at det ikke er en øjenbryns-maske du har på her..)

  Kh S

 4. for den (meget) opmærksomme læsere har gina i en tidligere kommentar-debat fortalt, hvor hun har sine penge fra i håb om, at folk ville holde deres kæft. men det er tydeligvis ikke nok.

 5. Tusind tak for komplimenterne. Cover forside, med ansigtsmaske og øjebnbryns farve? :-D Øjenbrynsfarven har jeg købt i Matas, den er fra svis-o-par og efterlader ikke farve tilbage på huden. Dog har jeg ikke farvet mine bryn meget længe, så det er altså ikke noget jeg plejer at gøre – men burde komme ind i en god rutine..

  Jer andre – har ingen kommenater.. haha

 6. Hej Gina.
  Synes simpelthen, du ser så smuk ud!!! Og jeg synes din nuværende læbestørrelse er fantastisk til dig! I øvrigt, så ja, Strange Days er et utroligt smukt album – Jim Morrison er så rørende god til digtningen. (jeg er også hemmeligt forelsket i 60’erne…)

  Håber, du har det godt og fuck alle dem, der er misundelige og idiotiske!

 7. Ha ha ha ha.

  St: Hvis du allerede er igang med en uddannelse, så håber jeg ikke, at du er nået langt.

  ‘Udfra wannabe Star i lille Kbh.’….. Udfra?? – det er ikke engang et ord. Du mener måske udover ;-) Du skulle måske også lige undersøge, hvad et egennavn er, jeg ved i hvert fald, at ‘Star’ ikke er.

  Hellere være wannabe star i kbh end at være uintelligent – hvilket Gina i hvert fald ikke er.

  Get over it stalkers

 8. Hej Gina.
  Jeg går selv med en drømme om et par fyldigere læber. Kan du anbefale den behandling, som du fik?
  Og hvis har du så en hjemmeside, hvor jeg kan tjekke det ud?
  Du er en utrolig smuk pige som har hele livet foran sig – tag dig ikke af alle dem, som siger noget andet! De har bare ondt i r****!

 9. OMG! Du er seriøst noget af det smukkeste! “ikke for at lyde forelsket” – JO for at lyde forelsket…for det er jeg, i dit udseende.
  Blev bare lige nødt til at sige det.
  Gode tanker herfra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s