Godnat, hav en god fredag aften..


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Godnat, hav en god fredag aften..”

 1. Spændende artikel. Læs den! http://www.information.dk/164028

  Grønne øjne
  I dag er Christiane falmet. Men jeg kan stadig se bogen og billederne for mig. Jeg blev helt forskrækket, da jeg for et par år siden kunne læse i Politiken, at Christiane stadig lever, at hun har grønne øjne, at hun har et barn, og at hun en gang imellem lukker sig inde i et rum med puder, dyner og videofilm – og ryger heroin. Jeg var ellers sikker på, at bogen sluttede med, at hun døde, at verden var et forkert sted for hende. Men pludselig var hun her igen. Og så falmede hun lidt mere. Jeg har siden set på nettet, at Detlef også overlevede, kom i fængsel og i dag er gift, clean, har to børn og kører handicapbus.

  Bogen om hans barndomskæreste passede perfekt til mit start-teenageliv, dagbøger, vinflasker med farvede stearinlys og ditto vægge. Hun oplevede alt det, jeg ikke havde oplevet endnu – og også meget, som jeg heldigvis aldrig kom til at opleve. Hvorfor var jeg så fascineret? Og naiv? Jeg ved det ikke. Men jeg er ikke i tvivl om, at jeg ville læse den bog meget anderledes i dag. Hvis Facebook havde eksisteret, da jeg var 12, så havde jeg helt sikkert spurgt hende, om vi skulle være venner.

  Christiane indtalte historien om sit liv på bånd, og optagelserne blev senere udgivet som bog: ‘Christiane F. – Wir Kinder vom Bahnhof Zoo’, som udkom i 1979.

 2. Hun minder dejligt meget om mig ikke? Mm, eller omvendt sekvfølgelig.. hehe hey, babe, jeg har jo vaeret charistiane f fan siden 7. klasse, saa ja. er helt enig.
  Har skrvet paa mine egne vægge, skal vi skrive paa mine nye?

  ? . . . . . .

  fuck

 3. ja det var præcis det jeg tænkte… Du er den nye og danske udgave af Christiane F. Jeg synes det er lidt sejt. Og hende der synes det er lidt spændende og ville ha kontaktet dig er mig.

  Gør det skriv på dine vægge!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s