ALIS


Jeg elsker ALIS! Det har sikkert nok ogsaa noget med at goere, at jeg klaedte mig i designeren Isabels “aflagte” Gucci toej, i en alder af 11. Ha ha :-)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “ALIS”

 1. ´Er det stadig muligt at få fingrene i den trøje du har på der?
  Og hvor kan man købe trøjerne?
  Jeg synes den er virkelig cool.

 2. Alis butikken ligger i studiestraede 24, ikke i larsbjoensstraede, og staar for albert og isabel og ikke staden :-)

 3. hardcore underground.
  siden at alis startede med at blive solgt på staden (f.eks. bevar christiania tee´s) og senere hen blev rykket til studiestræde(!!!) og siden at mærkets navn kommer fra hallen ALIS wonderland vil jeg vove at påstå man kan sige det er “stadens” mærke. Forstår du hvad jeg mener nu? ;-)

 4. Ja ja, men det er jo kun fordi Albert og Isabel altid har haft meget tilknytning til Christiania. Kender begge personligt :-)

  Alis Wonderland er en udbyning af navnet Wonderland som skatehallen altid har heddet.

 5. jeg synes egentligt dette blog indlæg er noget af det mest åndsvage! den eneste grund til at det er her inde, er vel fordi du lige SKULLE nævne det med at du har gået i isabels’ aflagte gucci tøj?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s