SUREALISTISK!


Bedst som man står og planlægger at flytte til Århus med det samme, blive skrevet op til at bo i samme opgang som Tara, tage ind og kigge på to skoler (som jeg havde planer om at putte i en blender) imorgen med min morfar, så sker det her:
Jeg modtager man en mail med emnet: Du har fået lejlighed
Efter 1års ventetid har jeg fået en ægte lejlighed, som jeg kan bo i så længe jeg nu skulle have lyst (det hænger mig langt ud af halsen med flytninger)
Ventelisten er simpelthen pludselig væk.
Det er sguda for….. hvorfor skal alting være så vandvittigt og unormalt hele tiden? Der er ikke noget der er tilfældigt, det er der ikke. Det tror jeg simpelt ikke på længere efter de sidste 3mdr’s cirkus. Er bare ikke sikker på, jeg helt er sikker på hvad livet prøver at lære/fortælle mig i dette tilfælde. Jeg troede jo lige.. Måske det er en fælde? Ej, jeg skruer lige ned for min nye spirituelle indgangsvinkel til tingene.
Kan vel dårligt takke nej tak….. Jeg kender én der får meget besøg i latinerkvarteret så. :-):-)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “SUREALISTISK!”

  1. Kunne også godt tænke mig at vide hvilke skoler du overvejede? :-)
    Men det er da super fedt alligevel, tillykke!Selvom det da også kunne være sjovt, hvis man lige pludselig begyndte at rende ind i dig i Århus..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s