Hvad en tirsdag aften også kan byde på…I aften skal jeg se denne her film. Om pigen der erobrer verden. På min morfars opfordring. Har hørt meget om den, og glæder mig til at se hvad den kan give mig. Eller hvad jeg kan bruge den til om i vil. Før eller efter, har endnu ikke besluttet mig endnu skal jeg dyrke yoga. Det bliver.. det vil jeg undlade at svare på før jeg har prøvet det.
Først og fremmest vil jeg nu gå ud og lave aftensmad med Peleh på 12år. Vi skal lave små sprøde æggekager med laks og grøntsager på panden, vilde ris, tomat/mozerella/basilikum salat og måske noget fedtfattig persille sauce til.
-Later babes..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Hvad en tirsdag aften også kan byde på…”

 1. Amélie er fantastisk! især hvis man er film interesseret.. virkelig smuk. ps, går også og overvejer at begynde til yoga. jeg har kun prøvet det et par gange, men jeg havde det så godt bagefter.

 2. Amélie er virkelig en fantastisk film. Den er ret spøjs og viser verden fra en spændende vinkel. Jeg tror du vil ku’ li’ den! :-) jeg synes i hvert fald rigtig godt om den.

 3. Jeg var vild med filmen – dog var handlingen sådan lidt lalala synes jeg.. Men alt andet ved den var yderst fascinerende og meget visuelt betagende. Der var virkelig mange gode ting med indover. Elskede specielt den måde Amélie elskede detaljerne og hvordan det bare skinnede igennem hele filmen. Og hvor var Amélie dog dejligt karismatisk, og hvad sker der for at hun har samme mund som jeg har.

  Nunne – yes. virkelig god. og den måde den var filmet på altså!! Yogaen gemmer jeg til imorgen tidlig, for klokken blev lige mange. Glæder mig lidt, tror måske det kunne være noget for mig.

  anna – ja, hvor vildt er DET ikke lige? ….;)

  ES – tak for tippet. :-):-)

  Simone – det blev rigtig vellykket :-)

  sara – meget typisk fransk ja. og lidt for, ja, “sød” til mig måske. skal lige vende mig til at der ikke var aspekter af selvdestruktiv adfærd og misbrug indover en film jeg ser. Har tydeligvis de forkerte idoler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s