Min morfars Edie cd!


Her den anden dag spottede jeg en Edie Sedgwick bog i min morfars kolonorme bogvæg. Jeg krydsforhørte ham straks, og han forklarede at han elsker Edie, og var stor fan af hende da han var ung. Og så viste han mig det her – en cd han engang har udgivet med Edie i coveret og på cd’en. When angels fall er en sang der er skrevet til hende, og er også titlen på cd’en. Lidt sejt og pudsigt – han bliver ved med at overraske mig.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Min morfars Edie cd!”

  1. Wauw, hvor sejt! Dér kan man bare se. Sikke en cool morfar du har dig dér! Det virker som om I har et godt forhold, pas godt på ham. (:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s