En ekstra uge i Aarhus


For jeg føler bestemt ikke for at tage tilbage til København idag.

I torsdags tog jeg ind til midtbyen og mødtes med Tara. Vi drak kaffe og shoppede lidt og tog op til hende hvor jeg hjalp hende med at være yderst handy komme på plads mens vi drak vin. Senere joinede to af mine Århusianske veninder til mere vin og Tara og jeg endte hen på natten nede ved åen i selskab med en masse cocktails.. Da vi vågnede tog vi på skattejagt i området (mange!) genbrugs butikker, og pludselig fik sådan en dag ben at gå på.. Jeg havde købt en askeblond page paryk jeg satte på mit hovede, og Tara fulgte mig til banegården mens vi talte om hvor dejligt Aarhus er, og idéen om at blive hendes nye nabo :o)
På vej hjem til min morfar på instituttet for energi og bevidsthed henvendte den mystiske mand med mappe under armen sig til mig. “hvad fotograferer du med det kamera? – du virker malplaceret her – du virker meget interessant – du lignede ved første øjekast en der havde brug for et fix – tag lige den paryk af.. – har du boet i London? – du virker uvirkelig” og i det spor kørte han den næste halve time. Det gjorde indtryk på mig, det hele var meget mærkeligt.
Da jeg kom hjem blev parykken kastet rundt i luften og fik adskillige tilnavne.

Så x-factor og konkluderede højlydt at Anna kun blev sendt hjem pga. hendes kjole – hvem fanden er stylisten på det program? Hendes performance var ikke til at sætte en finger på, men seerne har jo afgjort ikke stemt på hende, fordi at den kjole ikke gjorde noget som helst godt for hende. Forfærdeligt.

Idag skal jeg slappe meget af. Kigger ind senere, er også bagud med et par planlagte indlæg.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “En ekstra uge i Aarhus”

 1. PLANLAGTE INDLÆG.
  Kom bare med dem, Gina
  Glæder mig til at læse dem.

  Kigger dagligt på din blog – Hvis ikke, at det bliver til et par gange om dagen. Synes det er fed, inspirende og spændende læsning, man kan finde herinde!

  Du skriver på en dejlig, ikke-fordømmende og positiv måde. Også trods dine nedture, man får lov at følge – Eller, nedture og nedture. Hope you know what I mean.

  De mennesker der sidder herinde og hakker lidt på dig, er jo bare helt igennem triste. Jeg bliver sådan lidt “øv” når man læser kommentare, og spotter de der gnavpotter der ikke har andet at lave, end at gøre sig bedre og bedrevidende end andre. Hvor er det egentligt sørgeligt, og synd for dem – tænker jeg!

  Så Gina. Bliv du bare ved med at kaste indlæg på din fede blog! Livsstil, mode, alt! Synes det er SÅ fedt.

  Kæmpe kram herfra

 2. Ja Gina, du har sådan en: “bare det var mig/godt det ikke var mig”-effekt hvilket får folk til at synes at det er interessant at læse om dine beretninger. God weekend til alle.

 3. Mange tak for jeres søde kommentarer. I er også de bedste læsere :-):-)
  Og tak for indsigt Leonora!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s