I <3 Aarhus


Fantastisk god dag. Vågnede og følte at jeg havde sovet hele dagen, men klokken var ikke engang 9. Vi kørte ind til Aarhus og spiste frokost og tilbragte det meste af dagen på ARoS museum, hvilket er da noget af det bedste. Specielt én udstilling ramte virkelig plet hos mig. Har et indlæg klar imorgen om den. Jeg vil løbe igen, har alt for mange nye indtryk jeg er ved at fordøje. Jeg glæder mig til imorgen! Skal først og fremmest ind til Aarhus midtby igen – Tara, min sjælesøster er nemlig flyttet ind i Latinerkvarteret igår(yndlings sted i øvrigt) hvor pudsigt er det ikke lige?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “I <3 Aarhus”

  1. Jeg synes du skulle melde dig til paradise hotel næste gang – det kunne være så fedt! Folk ville enten elske eller hade dig, og du ville kunne skabe så mange kontroverser og lave en masse drama. Jeg ville i hvertfald heppe på dig!

    Kunne også være rart, at der for en gangs skyld kunne komme en ægte person ind med en masse personlighed og gåpåmod! Tror faktisk godt du kunne gå hen og vinde. Du er jo også gudesmuk (tynd/slank) – det skal du vide, selvom folk har tendens til at sige det modsatte, de er bare misundelige! :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s