GODmorgen


Jeg er hos min fantastiske morfar i Aarhus. Jeg har spist morgenmad, drukket friskpresset gulerods juice, the og kaffe med soja mælk (forvandler efter min mening alt til flydende nødder..) og været ude og se området og deres smukke lille kirke hvor de vil lave en ceremoni for mig på et tidspunkt. Spændende. Tog billedet nedenfor derinde. Har på fornemmelsen det bliver en fantastisk dejlig og spirituel uge, og jae, jeg har det bare ret godt lige nu i hvert fald.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “GODmorgen”

 1. Folk er så modbydelige, at jeg slet ikke gider tilføje noget!

  Tak til jer andre, det ER dejligt.

 2. Synes det er ærgerligt at folk har behov for at være nederdrægtige ondskabsfulde. Har I en dårlig dag så prøv at fyre det af på nogen som gider høre på det. Plejer ikke at kommentere da jeg bare holder af at se Ginas billeder og læse hendes historier om hverdagen, men kan I ikke lide lugten i bageriet, så SKRID.. Belastende at I har så ondt i røven. Gina er den hun er og det elsker vi læsere hende for. Hun er hverken junkie eller alkoholiker.

  ØV altså… Jeg kan sgu selv blive i dårligt humør af de negative og ligegyldige kommentarer!!
  Gina, du stadig min yndlings blogger. Du er ægte og lægger ikke skjul på noget. Dejligt at du altid tør lægge dit liv ud til os andre. Og skid på de smålige mennesker.

  Hav en fantalastisk tur i det jydske:D
  Mange varme hilsner trofast læser!!

 3. Der var heldigvis nogle, der kom mig i forkøbet.
  Hvorfor overhovedet læse med, hvis man har så skide ondt i røven?!
  og Gina, hvorfor sortere du ikke den slags fra?
  man bliver jo ikke andet en sur/i dårligt humør af den slags kommentare..

  Du er selvfølgelig velkommen her i Århus, til hver en tid ;)

 4. Camilla – (med et smil på læben) du minder mig om hvorfor jeg bliver ved at blogge trods folks ulækre affald :-)

  Hey skinny.. det værste ved det hele er, at disse kommentarer blev udgivet af sig selv, da disse folk har kommenteret på bloggen før. Jeg har kommentar moderation på, og ondskabsfulde kommentarer bliver som regel ikke udgivet. Men hvis man har skrevet før, og jeg har godkendt, bliver de udgivet med det samme. Tak for din kommentar.

 5. Gud, hvor jeg dig elsker at kommentar nr. 10 har valgt at kalde sig “the skinniest …”, hvorefter du refererer til hende som “skinny”.

  Sådan en lille ting siger utrolig meget om dig som person, og din holdning til din krop og det at være “tynd”.

 6. det er da fantastisk at du kan analysere (mig som person ligefrem) udfra det. hvem siger overhoved det var bevidst? haha
  Det var det nu, og jeg vil da gerne vide hvad du kom frem til? Nu er din kommentar moderation slået fra, så tal pænt..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s