Jeg tager lidt væk.


Det har jeg virkelig brug for. En uges tid i de bedste hænder. Ikke for at smide ansvaret over på nogle andre end mig selv, men føler mig så forbandet klaustrofobisk i København lige nu. Jeg har glædet mig ret meget til alt/intet den sidste uge, nu skal jeg bare til Vesterbro og pakke nogle ting (lettere sagt end gjort) og vente på at aftenshowet kommer – og slutter. Så er jeg den der er smuttet! Dagens + weekendens køb følger, så kig ind lidt senere..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

20 kommentarer til “Jeg tager lidt væk.”

 1. Kender det godt. Er faktisk i selvsamme situation lige nu.. og næsten på vej ud af døren. Hvad der skal ske ved jeg ikke, jeg skal bare væk.

 2. Dett bliver dejligt.

  Det er ikke mig på billedet nej, men det tror folk/i vel heller ikke?! Nu er jeg forvirret over din kommentar Kim. Indlæget er postet i kragetæer + inspiration

  Katrine – lige over <3

 3. Jo du vil netop have folk til at tro det var dig, jeg kender dig og du lever i en fantasi verden, hvor meget af det du siger er løgn, fordi du vil fremstå fab!!

 4. ej okay kim, styr dig dog. hvorfor skulle jeg dog ellers poste indlægget i inspiration? det er i øvrigt et billede der flakker rundt på 1000 andre modeblogs verden over, og jeg er jo korthåret! ½ CM i nakken, ikke 25cm… i øvrigt er det jo tydeligt at modellen er over 175cm. høj.

  Ved ikke helt hvad jeg skulle opnå ved at poste billeder jeg bildte folk ind var mig? Det kan du da ikke mene seriøst.

  Drømmeverden ja, men bryd dig ikke om at påstå at jeg lyver :-)

 5. … – det er iorden at smutte fra sine problemer, hvis det er i en god hensigt. Jeg tænker lidt, at hvis det var fordi jeg tog på dødsdruk og tog en masse stoffer for at glemme dem kunne du stille mig det spørgsmål. Det gør jeg ikke(denne gang?) det ville jo være det samme, som hvis en person eksempelvis tog til indien og læste en masse bøger i dyb sorg. det ville jo heller ikke være forkert. synes du? Mht. at ligge mit liv om, så ved du stort set ingenting om hvad jeg går igennem eller ikke går igennem (heller ikke selvom du har læst ginajaqueline.com, nej) :-)

  M – Tak!! fyi?

 6. jeg må sgu indrømme at jeg synes du er sej. selvom du kan være lidt for tøse-dum og ‘nervøs forkælet ung kvinde som vælger at være skør fordi det er sej og desuden ser anorektiske modeller særlige ud og så er de ovenikøbet tynde og det vil jeg da også være, skør og skinny på en gang, se mig – jeg er også lidt skør!” llem – så har du et eller andet. det har du sgu. håber du kan læse min beundring gennem min skepsis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s