080310Ohøj.. haha. Jeg nåede ikke forbi alle mine ting idag, så jeg har pakket mange af de ting jeg købte på Katrines loppe med i min taske – derfor billeder af dem løbende i stedet.. Denne nederdel er hendes! Jeg sidder lige nu i en bil sammen med to kloge menneske. Beretter om mere når jeg er landet.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “080310”

 1. Må jeg spørge dig hvor lang tid der plejer at gå når du bestiller noget fra Forever21 til du modtager det? synes jeg har ventet mistænkeligt længe :)

 2. Katrine – VAR hendes hihi.
  Sara – Lang tid. Over 2 uger tror jeg. Jeg venter også stadig på min sidste pakke..
  Lulu – ehh :)
  Eliza – jeg bruger mange forskellige.. denne er fra clinique, og har en børste på den ene side, og en kam på den anden.

 3. Du er super dygtig til at lægge make up, det kunne være virkelig fedt hvis du lavede et oplæg med nogle sminke mærker du syntes godt om :-) fx som din clinique maskare. Hvilke du ellers bruger og hvilke øjenskygget osv osv!

 4. Line Sofie – awwww, TAK! <3<3<3
  Eliza – Tak. jo det vil jeg rigtig gerne når jeg på et tidspunkt er ved alt min makeup. Har faktisk lavet et lille et for lang tid siden. mest hårprodukter, og bruger ikke de makeup produkter på billedet pt.. anyway -http://ginajaqueline.com/2009/09/18/beautyboxen/
  Sara – også jeg. du skal nok få at læse om når jeg får min seneste bestilling!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s