Flere loppefund.


Alle øreringene er købt i en bod hvor alt kostede 5kr(!) Skoene havde min veninde Fannie købt til nytårs aften og jeg har været vild med dem siden, så lækkert at finde dem ubrugte til ingen penge i en 36. Kjolen er den perfekte maxi kjole. Det nederste bælte er fra inwear, og jeg tror at jeg for engang skyld får brugt det. Bælter og mig har det med at være lidt dårlige til at huske at bruge hinanden..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “Flere loppefund.”

 1. Elsker elsker elsker din velour maxi kjole!

  så flot og klassisk.
  Må jeg spørge hvilken str. det er?
  den ser nemlig lidt stor ud i det.

  tak for en inspirerende blog!

 2. Jeg er også vild med den.. Har ikke rigtig budt på tendensen endnu. Jeg var også skæptisk og spurgte også damen som det første hvad str. det var, da den hang “til udstilling” ret alene, da den SER stor ud, og er en 38(jeg er en 34) har faktisk ikke prøvet den, vil ikke have den til at sidde helt stramt, men ellers så kræver det jo kun to sømme at rette op på det!

 3. Hej Gina.

  Du er tilfældigvis ikke interesseret i at sælge dem vel? For har ledt efter dem længe og de er helt perfekte!!

  – Simone

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s