Lørdagens klæder.Billederne er taget kl. 5 imorges, så derfor er de lidt interessante…. Igår var jeg i Grand teatret og se Precious. Den kan virkelig anbefales(!) Fulgt op af øl på Din nye ven.
Kjolen, pelsen og tasken købte jeg igår på loppemarkedet i Bella centeret. Kjolen er en vintage-sag fra Margit Brandt, og kan både bruges som kjole og buksedragt. Pelsen er kanin og str. 36, hvilket er så lækkert, da jeg altid synes at vintage pelse er ekstremt store i størelserne. Tasken er bare én til samlingen, større og bredere end de typiske af dén slags.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Lørdagens klæder.”

  1. her er der da i hvert fald ingen der kan komme med negative kommentarer.
    Det sæt er Spot-on-Gina-style. Det er ikke lige min tøjstil, men du ser skide godt ud!

  2. hvor jeg ELSKER det hele! kjolen er simpelthen for fin, og hvor ville jeg ønske at det ikke var en loppe-sag, så jeg selv kunne have hapset en med det samme ;) og tasken er simpelthen også lækker.
    You go girl! ;)

  3. DETTE ER EN HADEKOMMENTAR TIL DIG OG DIN FANTASTISKE TØJSTIL!! Hvor er det uforskammet at du kan se så damn godt ud i det tøj.. ikke mange kan bære den stil, men FUCK hvor gør du det godt!!! THUMPS UP BIG TIME!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s