THE 60IES, ALL MY LOVE. Kodeordet er.. Diy! Hvor skaffer jeg mon sølv, spejl-agtigt plastik?


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “THE 60IES, ALL MY LOVE. Kodeordet er.. Diy! Hvor skaffer jeg mon sølv, spejl-agtigt plastik?”

  1. Ida har lavet en kjole magen til, dog uden ærmer. Hun brugte noget stift sølv/spejl pap/papir og så målte hun det op og skar det op i lige store firkanter og hæftede det sammen med små sølv ringe hun havde lavet ud af ståltråd der var viklet stramt om en rund metalstav så de var helt perfekte. Det fungerede helt vildt godt og kjolen blev så fin! Jeg tror måske du har set den ude på skolen? Anyway, jeg mener hun købte papiert i bog&idé eller superbrugsen!

  2. Uh, nice babe, tak!! Har ikke set hendes kjole, men jeg vil også have én, dog med ærmer! Tænker lidt om ståltråden ikke går op? ved du hvordan hun fæstnede det sammen til ringe?

  3. hej babe- har lige talt med Ida, hun købte det i tiger. Der høre en masser forskellige farver med, guld, grøn, blå, sølv, pink, så du skal nok købe en del pakker da der ikke er så mange sølv i hver pakke. Hun brugte en rundtang til at lukke dem, men ellers tror jeg også du kan få andre “lukke-løsninger” i hobby butikker som “smyks” på Islandsbrygge. http://www.smyks.dk

  4. btw ståltråden hun brugte var selvfølgelig meget tykkere end det man normalt bruger, så det er ikke så nemt at bøje og derfor går det heller ikke så nemt op!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s