Love.


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Love.”

  1. Gina jeg synes din blog er fantastisk -jeg synes du har formodet at lave en blog der er både æstetisk, smuk og ærlig men også meget melankolsk! Jeg synes at det er flot at du lader folk følge med i både dine op og nedture. Jeg kender dig ikk, men håber at dine opture vejer mest!
    Er helt ked af at jeg aldrig fik set din butik, den lød lækker og så smuk ud på billederne..
    Bliv endelig ved med denne fantastiske blog! og at vise det meget specielle personlige jeg.
    Og håber ikke at mit lille morgenstatement blev for underligt!!!
    /R

  2. Kom vist lidt for sent til festen her på bloggen. Jeg er ikke så god som mange andre til at læse mellem linjerne og gisne om tingenes egentlige sammenhæng eller mangel på samme, næh jeg får sgu bare lyst til at læse Wilde og drikke rødvin, når jeg læser om dit liv. På ‘papir’ lyder det sgu okay underholdende – og hvis det også er sådan at leve det, så er jeg en glad og tilfreds læser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s