Kommentar fra læser


“im sorry mrs. cathrine, did so much herion last night with Nico from the velvet underground i couldnt spell dick if i had the opportunity

maybe you should try some, to cheer up

x Andy Warhol”

haha

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Kommentar fra læser”

 1. åh suk cathrine. allerede negativ igen. at hade en blog så meget kan ikke være sundt. da slet ikke når man alligevel ikke kan holde sig væk, når der kommer en ny opdatering.

  den største straf i kan give gina, er at lade være med at læse bloggen. i stedet for at gøre den endnu mere interessant og populær med alle de kommentarer.

  gina. en af de tidligere kommentarer i det sidste indlæg, var at du provokerede mennesker. jeg håber at du ser dét som positivt. for provokation er kunst. synes folk har/er så stride, og du er for cool at være så cool.

 2. hey hey hey jeg er absolut ikke negativ!
  jeg følger ginas blog hver evig eneste dag og jeg elsker den..
  jeg kendte engang gina, så jeg synes det er spændende at følge med i hendes liv.
  det var på ingen måde ment som et negativt indlæg..
  det må du da undskylde, olivia..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s