M-gorgeous-m-t.Jeg er en sucker for Mgmt, på alle tænkelige måder. Deres stil kan til tider være en smule søgt, men de er så gennemførte.. Gæt hvem af dem jeg gifter mig med en dag?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “M-gorgeous-m-t.”

  1. Haha. Han er så sød. Har faktisk set ham to gange!! weeee. Han er meget, meget lav. Har kæmpe armmuskler og de tyndeste ben. Mærkelig kombi. Tror faktisk hellere jeg vil have trommeslageren Ben. Han er pænest.. du må få Andrew. :-*

  2. Gina, har du egentlig kæreste/hvad er din personlie status? Du har slet ikke nævnt den del af dit privatliv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s