020210


Er godt instaleret foran min nye gigantiske bærbar med denne tallerken mad. Jeg har de sidste måneder ikke haft noget køkken, så det var befriende at købe helt vildt ind idag med Sif. Jeg er flyttet til Vesterbro. Der sker så meget.

Er helt vildt træt, men ville bare lige kigge ind og sige hej :-)
Det er nok ovenpå igår – havde en fantastisk dejlig aften med lækker middag hos mine forældre med deres venner, Sif og alt for meget rødvin og champagne. Anledning var der ingen af, men det var perfekt ovenpå ét kaos.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “020210”

  1. Nej, hun er bare fast indventar i min himmelseng, hun ligger der bare hele dagen!!! haha..

    Mit lille hus var for problematisk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s