160109


Igår blev min guld-pige Fannie 18, og det var vi selvfølgelig ude og fejre alle sammen. Vi var på Stella, retro, oppe ved Tea Paper, Rust, TS og Rits på Istedgade og jeg tog på cosy over til drengene. Kl. 8 tog jeg hjem og Nikita og Fannie kom anstigende, lidt mere fulde end jeg var, og havde klippet Nikitas hår af (sidecut)
Genialt, og er glad for at jeg ikke gjorde det i sin tid, for det fungerer så godt til hende!

Havde en masse ting om ørene så fik sendt pigerne videre ud i verden, og tog en taxa hjem til min mor og drak the og talte og hyggede med min yngste bror og gik i min mors seng og sov hele dagen. Da jeg vågnede stod den på X-factor og lækker salat med tiger rejer. P3 guld var fantastisk igen i år, dog er jeg meget skuffet over at Balstyrko ikke vandt årets lytter-pris. Fantastisk måde at bruge sin lørdag aften på for engang skyld – vild ungdom! Haha

Skal i seng før det bliver lyst, imorgen bliver en utrolig kompliceret dag, og jeg tæller ned til onsdag.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “160109”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s