Ét outfit fra weekenden


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Ét outfit fra weekenden”

  1. Flotte støvler, bruger dog kun str. 36!

    Grimt, ja. Overdrevet fucking grimt, men ret sejt!!

    Nå – men det HAR jeg ikke, så what’s the big deal

  2. Hej Gina. Du er skidesej, men ligner altså en gammel rocksanger på øverste billeder. En blanding mellem Steven Tyler, David Gahan i 80erne og Thomas Helmig om ti år..

  3. lad vær’ med at smil det klæder dig ikke! det er pænere når du ser sur ud.. du må næsten os selv være klar over det eftersom du sjældent lægger billeder ud af dig selv hvor du smiler for kønt er det ikke! tag det til dig eller lad være, ved godt du ikke kan undgå at smile men lad være med at forevige det!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s