13. Januar 2009 i dukkehuset


Klokken blev alligevel 07:30 og jeg drikker kaffe og skal til at drikke mere kaffe, og hører mere Sinéad O’Connor. Meget højt, som jeg har gjort hele natten fordi ingen kan høre mig.
Sif og jeg snakkede i telefon hele aftenen og natten om Indien til September. Vi blev enige om at vi er typerne der altid gør tingene, istedet for at snakke om dem, og at folk generelt er for “bange”. Og så trykkede jeg godkend og fik odrebekræftelsen til et bedre sted i næste uge.

Idag vil jeg tilbringe med Sif i byen, i Arndal, I banken, I telefonen og butikken måske. I aften vil jeg satse på at gå i seng senest i aften.

Skal til at sminke mig….

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “13. Januar 2009 i dukkehuset”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s