Lørdag


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Lørdag”

 1. Hej Gina :-) hvor ser du fin ud! Synes forresten at du ligner Hanna Hall rigtigt meget. Hun spiller med i ‘The Virgin Suicides’ og spiller den unge Jenny i ‘Forrest Gump’. hihi :-)

 2. Du ser meget mere veludhvilet og sundere ud her, end på tidligere billeder fra december af, som jeg også har fået det indtryk af, har været en ret presset måned for dig.. Nu kender jeg dig ikke personligt, men stort kompliment til dit udseende – det lader udadtil, til at du er mere frisk, og det skyldes ikke blot den pæne make-up ;) Dejligt at se :)

 3. Tusind tak for jeres kommentarer. Hvor bliver man glad:-)

  Det har ganske rigtigt været en meget presset måned, og det er det stadigvæk. Jeg har mange ting og ørene – flest personlige.

  Men jeg kan godt forstå at det kan bekymre folk når jeg ser pisse hærget ud, men det her er altså mig, og der kommer intet filter på. Det ER smadret, det er mega smadret. Men det er også tit ret fedt! Selvom det er så smadret som der er..

  Endnu engang tak for jeres komplimenter og søde ord.

  Kh Gina

 4. Enig.. Du ser pissegodt ud! Naturlig og alligevel en, der har gjort lidt ud af sig selv – I love it! Hvor er den flotte kjole/bluse fra?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s